Nokkos Kombucha

Nokkos Kombucha valmistetaan villin suomalaisen luonnon raaka-aineista

Nokkos Kombucha -juomilla on vahva yhteys suomalaiseen luontoon. Mauissa yhdistyvät luonnon tarjoamien herkkujen kunnioitus ja lapsenmielinen kokeilunhalu.

Kaikki Nokkos Kombucha -juomat valmistetaan Lohjanharjun suodattamaan lähdeveteen kotimaisista yrteistä ja elinvoimaisten metsiemme antimista. Kun muilla valmistajilla kombuchan pohjana on kaukaa tuoduista teelehdistä keitetty tee, Nokkos Kombuchan perustana on kotimainen villinokkonen. Sen rautapitoisuus on korkea ja se sisältää runsaasti kalsiumia, c-vitamiinia ja piitä.

Makua ja erilaisia terveyttä edistäviä ominaisuuksia juomiin tuovat tarkasti valikoidut ja suoraan pohjoisen luonnosta kerätyt sienet, kukat, juuret ja villiyrtit.

Valmiissa kombuchassa on sokeria vain 2–3 grammaa per 100 ml, mikä on viidennes limonadien sokerimäärästä. Arctic Kombuchan käymisprosessin aikaansaama alkoholiprosentti on noin 1 %.

Nokkos Kombuchan reseptien kehittely on ollut seikkailu satojen erilaisten kokeilujen parissa. Lopputuloksena on tuote, jonka jokainen yksityiskohta on harkittu ja jossa villi luonto aidosti maistuu.

Tuotetta on saatavana 0,75 l sekä 0,25 l lasipulloissa sekä hanatuotteena, jolloin se on oiva vähäalkoholinen vaihtoehto ravintoloissa oluelle, siiderille ja viinille.